Ftf-a.dk – en a-kasse

Der er et væld af a-kasser rundt om i Danmark, og det kan måske være svært for dig, når du skal på jagt efter den helt rigtige. Danmark er kendt for deres store sikkerhedsnetværk, og det skal du selvfølgelig tage del i. Er du ikke medlem af en a-kasse, er det noget, du skal overveje meget kraftigt for din egen skyld. I denne artikel har vi valgt at gå i dybden med en af de populære a-kasser i Danmark, så du kan få et eksempel på en blandt det store udbud. Navnet er FTF-A, og de har omkring 140.000 medlemmer, hvilket vidner om en a-kasse med et seriøst foretagende.

 

En brugervenlig side som alle kan forstå

Tager du et smut forbi deres hjemmeside, vil det hurtigt fremgå, hvad de tilbyder, samt hvad deres styrker er. Deres side er bygget op på en brugervenlig måde, og det kræver ikke et IT-geni, når man skal begå sig. Faktisk er det lige til, og uanset om du er lønmodtager, studerende, nyuddannet, selvstændig eller noget helt andet så finder du hurtigt det svar, du søger oppe i deres fane ”din situation”. Kort sagt bliver du mødt med en side, hvor du hurtigt finder svar på alle dine problemstillinger.

Udseendemæssigt er siden ligeledes godt bygget op. Kontrasten mellem hvid, blå og grøn gør noget rigtig godt, og siden virker yderst imødekommende. Alt i alt er det altså en rigtig flot hjemmeside, som er brugervenlig, men spørgsmålet er, om det flotte ydre bliver bakket op af et smukt indre.

 

En billig, men særdeles effektiv a-kasse

FTF-A har et flot ydre, som kan tryllebinde langt de fleste. Dog er det også helt okay, idet deres tilbud og løsninger er perfekte, når du skal have sikkerhed. Skulle du miste dit job, er der her en a-kasse, som vil holde dig i hånden hele vejen til dit nye job. Ja, du har ret til dagpenge, og du kan hos denne a-kasse også foretage lønsikring. Dog er dette langt fra det eneste, der bliver tilbudt – nej, de hjælper deres medlemmer med at blive klædt på til hurtigt at komme ud på arbejdsmarkedet igen. De tilbyder, at du kan komme til møder, hvor du kan forbedre dine færdigheder inden for det ene og det andet. Endvidere er de klar til at hjælpe dig med din ansøgning, dit CV og den måde du skal begå dig på, når du sidder til selve jobsamtalen.

 

Opsummering

FTF-A er en a-kasse, der har lavet en overskueligt hjemmeside, hvor alle kan være med. Og når det kommer til deres ydelser, så har de en palette af muligheder, som deres medlemmer kan nyde rigtig godt af i forhold til deres kommende jobsøgning.

!