Sådan står du knivskarpt på arbejde

Når du går på arbejde, er det vigtigt med den rigtige påklædning. Påklædningen, der både skal være behagelig at have på, men som samtidig også gerne må se smart og eksklusiv ud. Care of Carl er virksomheden, der klæder dig godt på til arbejdsdagen. Her finder du blazere, bukser og t-shirts til den stilbevidste herre, og virksomheden tilbyder kvalitetsmærker som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og Calvin Klein. Uanset om du er vild med Ralph, Tommy eller Calvin, så kommer du med sikkerhed til at stå knivskarpt på arbejdet med tøj fra Care of Carl.

Eksempelvis finder du også det populære mærke Hugo Boss, der er et førende internationalt luksusmærke inden for herrebeklædning. På verdensplan står Hugo Boss for mode og livsstil, og brandet er efterhånden blevet synonym for god kvalitet. Tøj fra det tyske mærke er skrædderkunst, og kollektionerne har et perfekt snit og tilpasning af form. Med tøj fra Hugo Boss får du en alsidig garderobe, der passer til både en morgentræt mandag og festlig fredag. Hugo Boss er fremstillet af luksustekstiler, der giver dig en smart og stilfuld påklædning.

Hos Care of Carl finder du flere at de attraktive Hugo Boss-mærker. Eksempelvis er BOSS Orange mærket for mænd, der ønsker et lidt mere afslappet look, mens BOSS Green er for dig, der ønsker et mere sportsinspireret udtryk. Uanset om du er til orange eller grøn, finder du dit favoritsæt hos Care of Carl. Hugo Boss er mere end bare stilsikkert tøj. Du finder nemlig også alt i sko og tilbehør, så du kan sætte prikken over i’et på dit personlige outfit!

Få overblik over dagen

Når du har styr på, hvordan du skal se ud, er det også vigtigt at have styr på arbejdsdagen. Der er ofte mange opgaver, der skal løses og vigtige møder, der skal afvikles, og det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvor man skal starte og slutte. Derfor kan det være en fordel med en kalender, så du har et overblik over dagens mange gøremål. Du finder et stort udvalg af smarte og praktiske kalendere hos Arnold Busck, der er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere.

Arnold Busck tilbyder eksempelvis flere af de populære systemkalendere, der er både smart og praktisk. Du finder naturligvis systemkalenderne i flere forskellige farver, så der er med sikkerhed også en kalender, der passer til din stil. Boghandleren tilbyder nemlig flere modeller i klassiske farver som sort og brun, men du finder naturligvis også iøjnefaldende farver som rød og lilla, når du vil gøre lidt ekstra ud af din kalender. De fleste kalendere findes i forskellige størrelser, så der er rigeligt plads til både de små og store opgaver. Hvis du ønsker en mere simpel kalender, er en såkaldt studiekalender måske dit foretrukne valg. Med en studiekalender får du en let kalender, så du hurtigt og nemt finde din to-do liste. Se mere på arnoldbusck.dk, og få bedre styr på hverdagen med en kalender!

!