Afbetaling bliver mere og mere populært

Afbetaling er mere populært end aldrig før

Det har været muligt af indgå afbetalingsordninger på det danske marked i mange år. Derfor er der intet nyt over dette. Hvad der dog er nyt er, at det i løbet af de seneste år er blevet mere populært end aldrig før. Der er rigtig mange, der vælger en afbetalingsordning, når de handler hos en dansk webshops, der tilbyder dette. Årsagen til dette er simpel: både udbud og efterspørgsel er steget. En større efterspørgsel efter muligheder for afbetaling, har fået flere webshops til at integrere muligheden. Et større udbud har efterfølgende skabt en endnu større efterspørgsel. Det har resulteret i, at afbetaling i dag er populært blandt danske forbrugere.

Alle produkter kan købes på afbetaling

Som følge af det store udbud, kan du i dag købe stort set alle produkter på afbetaling. Det inkluderer alt lige fra en ny sofa hos ILVA til lørdagens aftensmad fra Hungry. Derfor er der ikke mange ting, du ikke kan købe på afbetaling. Det har – helt afgjort – også været med til at forøge populariteten af afbetaling på det seneste. Hvis du gerne vil købe et nyt TV, et nyt spisebord eller derimod fylde garderoben op med nyt tøj fra de nyeste kollektioner, så krævede det før i tiden, at de havde penge på din bankkonto. Sådan forholder det sig ikke i dag. Nu kan du nemlig afbetale det, hvis blot det vurderes af kreditgiver, at du har en positiv kreditværdighed. Det er selvfølgelig ikke alle, der benytter sig af denne muligheder, men en stadig større del af danskerne, har dog købt noget på afbetaling. Der er dog stor forskel på størrelsen af de køb, der er foretaget på afbetaling, om end det i de fleste tilfælde er dyrere køb, som de ville have haft svært ved at gennemføre uden afbetaling.

Billigere priser har gjort det mere interessant

Der skal dog ikke herske tvivl om, at lavere priser også har gjort det mere interessant for mange. Før i tiden var det rigtig, rigtig dyrt at købe et eller flere produkter på afbetaling. Det er fortsat ikke gratis, men det er dog blevet markant billigere over de seneste par år. Det er i høj grad en ære, der tilfalder kreditgiveren ViaBill. ViaBill har nemlig taget markedet med storm. Det er i dag dem, der tilbyder kredit på en stor del af de danske webshops, der gerne vil give deres kunder muligheder for at handle på afbetaling. Det er en position, de har skabt for sig selv, fordi de ikke blot har gjort det nemt for begge – de har dertil også gjort det en del billigere.

Hvad har det betydet for kviklån?

Før i tiden var der mange, der optog kviklån, fordi de gerne ville handle på nettet for de penge, de lånte. Er det så ikke længere noget, der bliver gjort? Jo, det er det bestemt. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er et tal, der er faldet lidt med tiden, da afbetaling i en større grad tager over for denne form for onlinelån. I og med, at det endnu ikke er alle danske webshops, der er begyndt at tilbyde afbetaling, så er der stadig tilfælde, hvor forbrugerne er nødsaget til at optage lån via en portal som Pengelån.nu, hvis de gerne vil handle på kredit. Derfor er kviklån bestemt ikke ved at blive udfaset. Tværtimod, så er de også i hastig vækst. Derfor er der naturligvis også fortsat et bredt spektrum af muligheder for at optage forbrugslån på det danske marked. Det er nemlig ikke ligefrem fordi de mange låneselskaber er forsvundet i løbet af de seneste par år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

!