Business Danmark

Business Danmark er en A-kasse, der er primært er rettet mod medarbejdere og ledere inden for salg, marketing og rådgivning. A-kassen er dermed en brancheorienteret organisation, der har en bestemt målgruppe. Samtidig med dette tilbyder organisationen en samlet løsning af både A-kasse og fagforening. Dette er fordelagtigt nok i sig selv, men befinder man sig i en branche, hvortil denne A-kasse er henvendt, er det en særdeles attraktiv løsning, idet organisationen har specialiseret sig til netop din markedssituation.

Business Danmark er, som navnet antyder, henvendt til den traditionelle forretningsdrivende. Her er fokus ikke kun rettet imod den traditionelle A-kasse funktion, men hele organisationens arbejde bygger på videreudvikling af A-kassens medlemmer, så ledighedssituationen helt undgås. Her mener de nemlig, at det er mere effektivt at arbejde forbyggende mod ledigheden i stedet for at lægge hele sit fokus i at kunne få sine medlemmet ud af ledighed. A-kassen har da også vist sig at være særdeles effektiv i sin funktion som A-kasse, hvilket viser sig i organisationens særdeles gode trustscore, som ligger på næsten 8 ud af 10 stjerner – en anmeldelse, som kun få andre A-kasser kan hamle op med.

Business Danmark: En effektiv, forebyggende rådgiver

Business Danmarks kernekompetence ligger i det arbejde, der virker forebyggende mod ledighed. Således er det ikke den konkrete ledighed, som de arbejder med, men i stedet bruger de energi og ressourcer på at udvikle og uddanne deres medlemmer, så de ikke ender i ledighed i første omgang. Denne proces foregår gennem A-kassens obligatoriske så vel som frivillige arrangementer, som alle er yderst professionelle og særdeles effektive, de er henvendt til den enkelte person og dennes behov, men de er også generelle og markedsorienterede.

Hos Business Danmark er der mulighed for sparring på tværs og internt i brancherne, som er tilknyttet A-kassens arbejdsområde. Dette er et led i rådgivningsprocessen, der skal sikre konstant opdatering af branchesituationen hos de enkelte medlemmer, så de altid er opdateret omkring de forhold, der er vigtigt i forhold til at få eller beholde et job i branchen. Sparring er bare en af de mange tiltag, der er i centrum hos Business Danmark. Derudover kan man som medlem deltage i arrangementer eller uddannelsesforløb, der alle har det formål at forbedre det enkelte medlems chancer i branchen. Disse uddannelser og kurser kan tages både fysisk og på internettet, og foruden af lære om de elementer, der skal holde dig beskæftiget, er der også coachingforløb, som har fokus på at videreudvikle din karriere.

Idet Business Danmark er begrænset til en bestemt faglig gruppe, er der ingen tvivl om, at den rådgivning der ydes af A-kassen er eksklusiv. Med fokus på salg, marketing og rådgivning har man udviklet et kendskab til branchen, så man som rådgiver altid er på forkant med de behov og udfordringer, medlemmerne står med i dagligdagen. Med andre ord ved man alt, der er at vide inden for nichen, og denne sublime viden kommer kun medlemmerne til gode, idet denne videreformidles ud gennem videreuddannelse og kurser. Den er også super effektiv, når man skal udbygge jobansøgning og CV. Her har du mulighed for sparring med A-kassens eksperter, hvis eneste arbejdsopgave er at vide, hvordan en god jobansøgning ser ud. Dertil ved de også, at det er jobansøgningen og CV’et, der er det første vurderingsgrundlag hos den pågældende arbejdsgiver, hvorfor det er ekstremt vigtigt at have et godt udgangspunkt.

Business Danmark stiller økonomisk sikkerhed i tilfælde af ledighed

Business Danmark er gavmild, når det kommer til udbetaling af dagpenge. Med en udbetalingsprocent på op til 90 % ved lønsikring, er man økonomisk sikker, hvis man skulle være så uheldig, at man mistede sit job. Dette er en attraktiv løsning for de fleste, der ikke ønsker at sidde i en situation, hvor de er nødt til at flytte fra hus og hjem, og med en lønsikringsprocent på 90 %, er man stort set sikker på, at man kan fortsætte sin livsførelse, mens man er ledig.

Den høje lønsikringsprocent er blandt markedets højeste, hvorfor Business Danmark alene herved er blandt en af de mest attraktive A-kasser på markedet. Ses denne dagpengesats i sammenhæng med de mange tillægsydelser, der tilbydes, er hele organisationen en god investering, hvis man gerne vil sikres mod ledighed og dertil få det bedst mulige grundlag for ikke at blive ledig. Alle disse fordele får du for kun 470 kr. om måneden, hvilket samtidig gør Business Danmark til en af landets billigste A-kasser, og er du tilmed medlem af organisationens fagforening, kan du få hjælp til nærmest enhver situation, og du kan få rådgivning til, hvordan du bliver blandt markedets mest eftertragtede medarbejdere.

Hele A-kassens setup er super brugervenligt, og selv et medlem, der ikke har de store IT-kompetencer, kan let og overskueligt navigere rundt på hjemmesiden uden at blive forvirrede. Dette gælder både i forhold til nye såvel som gamle medlemmer, da den informative struktur er forholdsvis enkel, og man viderestilles hele tiden til de emner, der eksempelvis omhandler dine muligheder i forhold til sygedagpenge. Dertil kan man komme i kontakt med A-kassens kompetente medarbejdere alle hverdage.

Konklusion

Business Danmark er en effektiv A-kasse, der har fokus på sine medlemmer. Er man aktiv i brancherne salg, marketing eller rådgivning, har denne A-kasse muligvis det bedste tilbud til dig. Her tilbyder man et bredt udvalg af videreuddannelser, kurser og arrangementer, der skal sikre dig imod at blive ledig – før du er ledig. Dertil er der mulighed for at udbygge dit netværk og få social rådgivning, så man ikke ender i en situation, hvor man er stresset, men i stedet har et arbejdsmiljø med balance i hverdagen. Disse fordele er henvendt til det medlem, der søger at udvikle sin karriere, men skulle man ende i ledighed alligevel, kan man dertil få en af landets højeste lønsikringer på 90 % af sin nuværende lønindkomst.

Business Danmark har et særdeles godt ry i forhold til andre A-kasser, og den store kundetilfredshed illustreres blandt andet på organisationens TrustPilots side, hvor de ligger ekstremt højt.

!