Lønsikring – Mulighed for at sikre dig selv yderligere ved ledighed

Fagforeningerne tilbyder dig ikke kun, at de er med til at sikre, at du har ordentlige arbejdsforhold, og at du generelt er sikret de bedste forhold på arbejdsmarkedet på alle områder. De fleste fagforeninger og a-kasser tilbyder dig også lønsikring; en sikring for at du kan få udbetalt lidt ekstra, skulle du være så uheldig at komme til at stå udenfor arbejdsmarkedet i en kortere eller lidt længere periode.
Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "ss-default"
Lønsikring er noget, som den enkelte selv tegner, og har du en lønindtægt på 21.000 før skat om måneden, så er det noget fagforeningerne anbefaler, at du tegner. Det er med til at sikre, at du kan blive siddende i huset eller lejligheden og forsørge din familie, også selvom du i en periode står uden arbejde. Når du køber lønsikring til, er det ikke noget, som kommer til at koste dig en formue, for det er et mindre beløb, som du skal betale for den ekstra sikring. Men den er god at have, skulle du stå i samme situation som os andre med store udgifter til hus, bil, sommerhus, og hvad du ellers har, samt en familie som jo stadig skal have tag over hovedet, tøj på kroppen og mad på bordet. Samtidig er det ikke alle banker og kreditforeninger, som er lige villige til at hjælpe i den situation, som du er endt i, når du står udenfor arbejdsmarkedet.

Hvad er lønsikring?

Lønsikring er skruet sammen på den måde, at du betaler et mindre beløb ved siden af dit medlemskab, og så vil du være sikret et supplerende beløb ved siden af dine dagpenge, hvis du er så uheldig, at du ikke har noget arbejde. Det er helt normalt, at du med en lønsikring får udbetalt mellem 70 og 90 procent af den løn, som du havde, før du blev arbejdsløs, og det er en kæmpe forskel fra dagpengene, og det er også en stor hjælp i forhold til at opretholde den livsstil, du har, og stadig holde hovedet oven vande. Den lønsikring, som de forskellige a-kasser tilbyder, varierer en del, så det er med at spørge, hvad din a-kasse kan tilbyde dig, så du kan få en lønsikring, som vil garantere, at du og din familie kan holde skindet på næsen, selvom du skulle gå hen og miste dit arbejde. Det er ikke alle fagforeninger, som tilbyder lønsikring, så hvis du er interesseret i en fagforening, som tilbyder det, skal du kigge dig godt for, inden du melder dig ind.

Lønsikring udbydes også af andre end din fagforening

Fagforeningerne og a-kasserne er dog ikke de eneste, som tilbyder lønsikring. Der er almindelige forsikringsselskaber og pensionskasser, som tilbyder det samme. De forhold, som de forskellige pensionskasser og forsikringsselskaber tilbyder, vil variere meget, så hvis du ikke tegner din lønforsikring hos din fagforening, så er der andre alternativer på markedet. Det er bare med at se dig godt for og finde den, som vil passe dig bedst, og som vil give dig de bedste forhold, så du kan sikre, at du får lidt ekstra, hvis du kommer til at stå udenfor arbejdsmarkedet. Det er jo vigtigt, at du kan håndtere dine økonomiske forhold til bank, kreditforening med mere. Du skal dog se dig godt for og være omhyggelig med, hvor du vælger at tegne din lønsikring, for der er mange penge at spare. De forsikringsselskaber og de pensionskasser, som tilbyder dig lønsikring, kan variere rigtig meget i pris, og der er en stor fordel ved at tegne den hos din a-kasse. Akassen kender i forvejen din branche, hvilket kan være en stor hjælp i forhold til at komme tilbage i arbejde igen.

Lønsikring – den rigtig gode idé for dig

Lønsikringen er noget, som de fleste i Danmark kan være med på, er en rigtig god idé, og der er også mange, som allerede har koblet sig på den vogn, for de fleste vil jo gerne have så meget til rådighed som muligt hver måned, også selvom de skulle komme til at stå udenfor arbejdsmarkedet. Lønsikring er noget, som er kommet for at blive, og vi anbefaler, at du snakker med din bank og får vendt budgettet for at se, om der ikke kan findes de ekstra penge til at betale til en lønsikring hver måned hos din a-kasse, så du og din familie kommer til at være så godt stillet som muligt hver måned, hvis uheldet skulle være ude og en eller flere mister jobbet.
!